Vänsterpartiet i Gällivare tar avstånd från lokala SD politikerns utspel

Under gårdagskvällen (14/8-17) publicerade nätsidan ”Inte rasist men… en artikel om att en SD-topp liknat riksdagspolitikern Rossana Dinamarca (V) vid rävskabb. SD-toppen som refereras till är den lokala kommunfullmäktigeledamoten Eric Palmqvist (SD).

Det inlägget går att läsa i sin helhet här:
https://www.interasistmen.se/…/sd-topp-liknade-dinamarca-v…/

Vänsterpartiet i Gällivare vill genom detta uttalande ta avstånd från Palmqvists uttalande. Oavsett vilken politisk hemvist en individ sympatiserar med eller hur hen valt att framställa sig på ett foto, har hen rätt att bemötas med respekt. Grunden i ett öppet demokratiskt samhälle är att vi respekterar varandras olikheter, åsikter och alla människors fulla och lika värde.

– Styrelsen, Vänsterpartiet Gällivare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt

 

Styrelsemöte tisdag 27/3 kl 18.30

Medlemsmöte tisdag 13 mars kl 18.30

Kommunfullmäktigelistan fastslås.

Välkomna!

 

 

Vänsterpartiet på Facebook
Senaste kommentarer
    Arkiv
    Gallery
    1-a-maj-2010-034 1-a-maj-2010-042 Kick off 2012-08-20-v-glsbygdupptakt-049