artikel

Veckan som gått.

Lördag den 6 juni kommer Monica Carlsson från Kiruna till Gällivare. Vi håller till på Torget mellan 11.00-13.00. Kom ni också, det finns jobb åt alla.

Torsdag kväll, sitter hemma efter några intensiva dagar. Har varit ute med DS ordförande Börje Lööw och partiombudsman Bertil Bartholdsson måndag och tisdag. Vi inledde med lunch, vi hade bjudit in olika fackföreningar på den lunchen men tyvärr kunde en del delta och kommunal som skulle komma hade mycket att göra på grund av neddragningar inom skolan. Ordförande bad om ursäkt och det kan ju inte hjälpas. Börje fick i alla fall en prat stund med Byggnads ombudsman Ulf Nordmark och vi avser att träffas ytterligare i höst i samband med Vänsterpartiets höstkampanj ”Ett år kvar till valet”.
Ett besök på Enen var nästa punkt, vi fick möjlighet att prata med personal som hade lunch. Jag hoppas att personalen var lika nöjda med den stunden som vi var. Ett besök på HSO:s lokaler på Guldet hann vi också med.
Nästa punkt var Närradion, Bertil och Börje gjorde ett inslag som ni kan lyssna på om ni rattar in Närradion.
På eftermiddagen var vi på Torget och Bertil och Iris talade om EU. Vi delade ut material om EU och Vänsterns inställning till EU. Börje och jag  fick bra respons då vi pratade med folk.
Medlemsmötet på kvällen blev bra med givande diskussioner, inte bara om EU.
Tisdag förmiddag åkte Bertil till Jokkmokk och Börje var ner i gruvan och träffade representanter för Gruvfyran.
På kvällen var vi på Gruvfyrans medlemsmöte där Börje fick tala om vikten att rösta i EU-valet.
Onsdag torsdag har jag och Iris varit in på Närradion där vi pratat om EU-valet och Vänsterpartiets inställning. Jag har satt upp en del nedrivna affischer. Jag ersätter varje nedriven med 2 nya veckan ut. Det är inte så många som blir nedrivna.
I morgon fredag har Stig och jag tänkt vara ute på stan och dela ut material och prata om vikten att rösta även om man inte gillar EU. Ni som vill göra en insats kan delta, kom på exp. kl. 09.30.
Lördag den 6 juni kommer Monica Carlsson från Kiruna till Gällivare. Vi håller till på Torget mellan 11.00-13.00. Kom ni också, det finns jobb åt alla.
På söndag ska vi som inte röstat göra det. Jag brukar av en viss anledning vara bortrest under riksdagsval och förhandsröstar alltid så jag tänkte passa på att rösta på lokal den rätta dagen så att säga.

Gå och rösta ni också om ni inte redan har gjort och rösta EU-kritiskt.

Tycko
 

Kopiera länk