artikel

Sjuk förra veckan

Det blev inget skrivet förra veckan, jag fick ett oannonserat besök av virus, inte virus Lindberg om någon minns honom utan virus förkylning.

Det blev inget skrivet förra veckan, jag fick ett oannonserat besök av virus, inte virus Lindberg om någon minns honom utan virus förkylning.
Det har varit en lugn vecka, mest rutin jobb. Har nyss lämnat över en reviderat lista på våra valförrättare till ansvarig tjänsteman på kommunen. Vi kommer att behöva några nya, intresserad? Hör av dig i så fall.
Ute i världen pågår skid-VM, skidskytte-VM är avslutat med framgångar för blågult. I skid-vm  tog Lina silver i lagsprint, Charlotte väntar på sin första medalj. Kommer kanske i dag.
 Såg en notis om en tysk, före detta Röda Armen Fraktionist vid namn Mahler som förnekat förintelsen och i enlighet med tysk lag blivit dömd till 6 års fängelse för detta.
Man kan ju undra över sidbytet till högerextrema NPD. Undra också hur det går för biskopen som förnekade i uppdrag granskning, han är hemma i Storbrittannien nu.
Barack Obama ska skicka fler soldater till Afghanistan. Han har ju sagd att han ska göra det före valet. Så han håller det vallöftet i alla fall.

Lokalt så noterar jag från BoUK:s  nämndsmöte 17 februari att förvaltningsledningen fick i uppdrag att ta fram en plan avseende skolstruktur. Ska vara färdig hösten 2009.
Den framtida gymnasieskolan inom Lapplands Kommunal Förbund vill BoUk lägga  på is. Bouk vill ha längre utredningstid. Om de övriga kommunerna går med på det.

Tycko

Kopiera länk